Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta, stress, ångest samt fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle.

Vad är Reiki?

Reiki är en energibehandling som ger dig djup avslappning och löser upp eventuella blockeringar i kroppen.

Din kropp har ett pågående flöde av universell livsenergi som går igenom dina sju olika energipunkter, även kallade chakran, och när det flödet störs på olika sätt kan blockeringar uppstå.

Dina sju olika chakran är Kronchakrat (huvudet), Tredje ögat (pannan), Halschakrat, Hjärtchakrat, Solarplexuschakrat, Sakralchakrat (naveln) och Rotchakrat.

Energiflödet kan störas genom att du upplever mycket negativa känslor och tankar och inte uttrycker dem. Negativa tankar och känslor stör flödet och drar dig ner på en lägre frekvens medan positiva tankar och känslor löser upp det negativa och för dig upp till en högre frekvens. Allt detta påverkar din kropp i sin helhet.

Det är när energiflödet störs ordentligt under längre tid som de negativa energierna sätter sig som blockeringar i kroppen och kan ge uttryck i till exempel stela och spända muskler, problem med matsmältning och huvudvärk. 

vad-ar-reiki
img-4

Vad betyder Reiki?

Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder “universell” och ki, som betyder “livsenergi” och motsvaras av kinesiskans chi och prana i Indien. Universell livsenergi syftar på den högsta kända energinivån, som sedan delas upp i “lägre” energinivåer i olika sammanhang, som till exempel den energi man arbetar med i Tai Chi.

reikibehandling

Hur utförs Reiki?

Du ligger på en behandlingsbänk med filt och kuddar och är fullt på klädd. Reikiterapeuten lägger sina händer på eller ovanför dina olika chakran samt ben och fötter.

Du kan känna värme, kyla, pirr eller surr i kroppen och det är då energierna som jobbar. Behandlingen sker under tystnad.

Hur du upplever behandlingen är individuell men de flesta känner en djup avslappning, trygghet och sinnesnärvaro och vissa somnar till och med.

Reikinenergierna fortsätter att verka upp till flera dagar och det kan göra att känslor, tankar och ingivelser kan dyka upp efter att behandlingen är avslutad.

Hur kan Reiki hjälpa?

Reikienergin är väldigt högfrekvent och hjälper kroppen att lösa upp de negativa energier som har satt sig som blockeringar och på så sätt kan kroppen börja läka sig själv.

Allt inom Reiki sker intuitivt och om du känner dig dragen till att ta en behandling är det förmodligen helt rätt för dig.

Förutom att lösa upp fysiska blockeringar kan även Reikin hjälpa klienten att bli mer medveten, närvarande och komma i kontakt med din vilja och din intuition så att denne kan tala och leva i sin sanning.


Reiki energibehandling 30 min: 450 kr

Reiki energibehandling 60 min: 700 kr

Reiki energibehandling 3 x 60 min: 1800 kr

Reiki på distans 30 min: 350 kr

Jag är medlem i Svenska Reikiförbundet

*Reikibehandling är godkänt av Skatteverket för friskvårdsbidrag

Boka en behandling

Hör av dig till mig om du vill boka en behandling