Om mig

Min resa till att bli Diplomerad Samtalsterapeut började år 2020 när jag började känna en stark vilja och önskan att jobba med något mer meningsfullt.

Efter att ha jobbat inom försäljning i 15 år var jag trött på att jobba mot siffror, mål och budgetar och var mer intresserad av att jobba med mjuka värden.

Människor i min omgivning har så länge jag kan minnas kommit till mig för att prata av sig, få vägledning och söka tröst så jag visste att jag ville jobba med människor men inte hur…

Under samma period gick jag och pratade med en samtalsterapeut som även utförde healing och det var en upplevelse som jag aldrig kommer glömma. Jag har aldrig känt mig så sedd, hörd och förstådd någonsin.

När jag kom hem från första sessionen kände jag att ”detta vill jag också göra!” och jag minns at jag tänkte ”om jag bara kan få en människa att känna på samma sätt är det värt allt!”.

Sagt och gjort. Jag började söka runt och hittade till slut Humanovas hemsida och jag föll direkt. Tre månader senare började jag min första skoldag och nu går jag mitt tredje och sista år.

Strax därefter hittade jag Reikin och gick steg 1 och steg 2 på Göteborgs Reiki.

Under 2023 började jag även jobba som coach på den fantastiska organisationen Maskrosbarn.

I dagsläget jag emot klienter i Reiki samt träningsklienter i samtalsterapi, båda två i Humanovas lokaler i centrala Göteborg men även digitalt.